Henry Cavill byl "pěšákem" ve snaze Dwaynea Rocka získat určitou kontrolu nad DC Universe, tvrdí specialista na branži. A byl odhalen padouch ze zrušeného Muže z oceli 2


Zajímavá situace

Poté, co se Henry Cavill vrátil jako Superman ve filmu Black Adam (2022) se obecně věřilo, že je to první krok k natočení druhého Muže z oceli. Tenhle dojem podpořily i zprávy, že Warner Bros. Discovery opravdu chce, aby projekt vznikl.

SOUVISEJÍCÍ: SNYDERVERSE JE MRTVÉ, TVRDÍ ZNALEC BRANŽE

Následně ale DC Universe dostalo nové vedení (Peter Safran a James Gunn), které se rozhodlo nenavazovat na Snyderverse, ale začít s čistým štítem. 

Situace je poměrně komplikovaná a nyní jeden znalec branže tvrdí poměrně zajímavou, ale s ohledem na to, co se děje nepřekvapivou informaci. Podle něj představitel Black Adama Dwayne Johnson svým způsobem použil Henryho Cavilla jako pěšáka ve své snaze mít určitou kontrolou nad směřováním DC Universe.

Ostatně, byl to právě Dwayne, kdo si vydupal přítomnost Cavilla ve svém filmu a podle všeho nejen s cílem zvýšit popularitu Black Adama (což příliš nevyšlo, ekonomické výsledky nejsou zrovna excelentní), ale také posílit svůj vliv na DC Universe. Ale ani to úplně nedopadlo s ohledem na to, že dojde k jeho rebootování. 

Není jasné, co bude s Black Adamem dál, ale s ohledem na neuspokojivé tržby není vůbec jisté, že se v dohledné době vrátí. 

A když už došla řeč na druhého Muže z oceli, tak když se o něm ještě za minulého vedení DC Studios uvažovalo, padouchem měl být Brainiac, což je bezesporu jeden z nejvýraznějších protivníků Supermana. Ale to, že Cavill odešel od DC samozřejmě neznamená, že bychom se Brainiaca v budoucnu nemohli dočkat, jen to asi zabere víc času, než bylo původně v plánu. 

Zdroj: THR, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat