Druhý Aquaman je jedním z nejdražších DC filmů. A Christian Bale by se rád vrátil k Marvelu, ale jako jiná postava


 Komiksové střípky.

Komiksové filmy jsou drahé, 100, 150 i 200 milionů dolarů, to jsou částky, které jsou více méně běžné a to platí jak pro Marvel, tak i pro DC. Jak vyšlo nyní najevo, například Aquaman and the Lost Kingdom (premiéra 28. 12. 2023) se zařadí mezi pět nejdražších filmů od DC. A o jaké částce mluvíme? O pěkných 205 milionech dolarů. Jen pro zajímavost, nejdražší DC komiksovka je Justice League (2017) s 300 miliony dolarů a pokud jde o Marvel, tak nepřekvapivě nejvíce peněz stáli Avengers: Endgame (2019) a to cca 356 milionů dolarů.

Ovšem, proslýchá se, že Warner Bros. Discovery (vlastník DC Studios) musí šetřit, tím pádem se nedá očekávat, že v dohledné době bude společnost investovat podobné částky do většího množství projektů. Ale nevadí, množství financí není přímo úměrné kvalitě, někteří režiséři umějí pracovat i s menšími sumami.

Stejné universum, jiné role

Christian Bale se stal součástí Marvelovského filmového universa a to ve filmu Thor: Láska jako hrom (2022), kde ztvárnil padoucha Gorra. A zdá se, že by se nebránil dalšímu působení u Marvelu, ale v jiné roli:

"Dobrý příběh je dobrý příběh. Dobrá postava, dobrý režisér, to je pro mě zajímavé a podstatné je, aby mi děti řekly, že mi nezakazují to dělat."

Marvel by měl zbystřit, Gorr byl jednou z nejlépe přijatých věcí na čtvrtém Thorovi a určitě by se našla pro Christiana další skvělá role.

Zdroj: ET, DC Studios/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat