Avatar 3: Aktuální sestřih má prý délku cca 9 hodin. A víte, že představitel Spidera měl roli i v Avengers?


Vybavíte si ho?

Filmy Avatar jsou dlouhé, první díl měl 166 minut, druhý dokonce 192 minut a dá se tušit, že třetí také nebude zrovna krátký. Ostatně, to potvrzují i informace SFFGazette, které mluví o tom, že (velmi) hrubá verze třetího filmu má aktuálně nějakých devět hodin. 

Samozřejmě tak dlouhý finální sestřih nebude, to by asi zvládli jen největší fandové Avatara, určitě spousta materiálu skončí na podlaze střižny, ale nebylo by vůbec žádným překvapením, pokud bychom se přehoupli přes 200 minut. Premiéra by se měla odehrát 20. 12. 2024 (pokud znovu nedojde k odsunutí)

Mimochodem, netřeba si připomínat, že Zoe Saldana hraje nejen jednu z hlavních rolí v Avatarovi, ale také ztvárňuje Gamoru v Marvelovském filmovém universu. Ale samozřejmě není jediná, kdo působí v obou světech. 

Hlavní lidskou postavou v Avatar: The Way of Water byl Spider v podání herce Jacka Championa. A ten má zkušenosti s velkými blockbustery, byl totiž k vidění i v Avengers: Endgame (2019). Ovšem, zatímco v Avatarovi měl výraznou roli, v Endgame neměla jeho postava ani jméno, v titulcích bylo uvedeno jen "dítě na kole". 

Možná si ho nevybavujete, šlo o kluka, který jel na kole kolem Ant-Mana (Paul Rudd) a "hodil" na něj ne zrovna přátelský pohled.

Upřímně to byla malá role, ale naopak o té v Avatarovi se mluví jako o zlomové pro jeho kariéru. Ostatně, herec na natáčení doslova "dospěl", aktuálně je mu osmnáct a na druhém Avatarovi začal pracovat ve dvanácti.


Zdroj: Fox/Disney (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat