Proč James Gunn ve Strážcích Galaxie nikdy nepředstavil superhrdinu Novu?


Filmař má vysvětlení.

S ohledem na to, že James Gunn představil ve svých filmech "vesmírnou policii" Nova Corps se předpokládalo, že na stříbrné plátno přivede i jejího nejznámějšího člena Richarda Ridera alias Novu. Ale k tomu nedošlo a zřejmě (pod dohledem Gunna) ani nedojde a James vysvětlil proč:


"Ano, nikdy jsem Richarda Ridera v ničem neměl. Je to prostě příliš výrazná postava a zdál se být příliš... Nechtěl jsem... Od začátku, když jsem se přidal ke Strážcům jsem v nich nechtěl mít dvě lidské bytosti. Chtěl jsem jednu lidskou bytost, aby mohla být obklopena světem mimozemšťanů."

Možná víte, že Richard Rider byl původně obyčejným člověkem, ale poté získal unikání schopnosti a stal se členem Nova Corps a Gunn nechtěl mít dvě ústřední lidské bytosti ve Strážcích, proto nedostal Nova šanci. 

Je to možná škoda, ale bylo a bude nám představeno dostatek zajímavých postav, abychom se s tím smířili. Ve třetích Strážcích Galaxie to bude například dlouho očekávaný Adam Warlock (Will Poulter). Premiéra filmu je naplánována na 4. 5. 2023.

Zdroj: CinemaBlend, Marvel Comics (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat