Pod novým vedením DC vznikne můj snový projekt, nechal se slyšet Jason Momoa. Někteří věří, že jde o druhou Justice League. A Eternals 2 nejsou rozhodně jistí

 Komiksové střípky.

Nově na DC Universe budou dohlížet Peter Safran a James Gunn. A nechali se slyšet, že mají velké plány. Oba jsou zkušení tvůrci, takže se tomu dá věřit a radost z toho, že budou v čele DC projektů má tím pádem spousta lidí včetně představitele Aquamana Jasona Momoy. Ten prozradil, že aktuálně je v přípravách jeho snový DC projekt. 

SOUVISEJÍCÍ: NOVÍ ŠÉFOVÉ DC SLIBUJÍ ZATÍM NEJVĚTŠÍ PŘÍBĚHY

Nespecifikoval který, můžeme tedy jen hádat, ale s ohledem na to, že Aquaman už má své sólovky, se spekuluje o tom, že by mohlo jít o další Justice League. Těžko ale říct, zda je to pravda.

Druzí Eternals?

První Eternals (2021) byli poměrně netypickou marvelovkou a na hodnoceních a tržbách se to odrazilo. Nešlo o propadák, ale na poměry Marvelu se nejedná ani o velký úspěch. Nicméně se mluvilo o tom, že dvojka bude. To potvrdil i herec Patton Oswalt

Jenže nyní se vyjádřil představitel Kinga Kumail Nanjiani a nezní to nadějně:

"Netuším [jestli bude dvojka]. Nemyslím si, že má Patton pravdu."

Pravděpodobněji než druhý díl Eternals zní to, že se jednotlivé postavy budou objevovat v projektech dalších postav a případná dvojka je spíše hudbou vzdálenější budoucnosti.

Zdroj: ET CanadaPlaylist, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat