Henry Cavill stále nemá smlouvu na roli Supermana. Chris Hemsworth si dává pauzu od hraní. A Channing Tatum možná zamíří do Deadpoola 3


 Komiksové střípky.

K radosti mnohých se Henry Cavill vrátil do role Supermana a to ve filmu Black Adam (2022). Následně bylo oznámeno, že končí s rolí Zaklínače. A navíc jsme se dozvěděli, že Warner Bros. Discovery chce natočit dlouho očekávaný druhý díl Muže z oceli. Plus se Henry nechal slyšet, že by rád Supermana ztvárňoval další roky a roky.

SOUVISEJÍCÍ: CHRIS HEMSWORTH SE DOMNÍVÁ, ŽE POKUD SE JEŠTĚ JEDNOU OBJEVÍ JAKO THOR, BUDE TO NAPOSLEDY

V podstatě jsme tak brali jako jistotu to, že Henry znovu navlékne kápi, ale překvapivou zprávou je, že stále nemá uzavřenou smlouvu a kromě toho, byť se objevovaly informace, že je Muž z oceli 2 v aktivním vývoji, tak údajně není, ještě se ani nepovedlo najít stěžejní tvůrce, kteří by na něj dohlédli. 

Samozřejmě to neznamená, že film určitě nebude, ale je patrné, že pokud ano, budeme si na něj muset chvíli počkat a zatím není projekt tak jistý, jak se zdálo. 

Chris potřebuje oddech

Chris Hemsworth je v posledních letech herecky velmi aktivní, ale to se brzy změní. Australský herec totiž oznámil, že si dává pauzu a to ze zdravotních důvodů. Respektive kvůli zjištění, že je geneticky více náchylný k tomu, aby se u něj projevila Alzheimerova choroba. To bylo odhaleno během natáčení pořadu Limitless/Tělo nezná hranic s Chrisem Hemsworthem, kde se dozvěděl, že má vyšší predispozice k tomuto onemocnění a herec se rozhodl, že si nějakou dobu odpočine a bude se více věnovat své rodině:

"Není to tak, že bych podával rezignaci. Ale něco to ve mně spustilo, kvůli čemu si chci dát oddech. Dotočili jsme pořad, dokončuji věci, ke kterým jsem smluvně zavázán. Teď, až dokončím tento týden turné, vydám se domů a dám si jednoduše řečeno pořádnou pauzu. Budu s dětmi, budu se ženou."

Herec si to může dovolit, poslední dobu intenzivně pracoval, takže si to rozhodně zaslouží.

Ryan Reynolds chce obsadit Channing Tatuma

Dlouhou dobu se předpokládalo, že si Channing Tatum zahraje člena týmu X-Men mutanta Gambina. Nakonec byl ale jeho sólový projekt zrušen. Je ale možné, že by Tatum přece jen Gambita mohl ztvárnit. Šušká se totiž, že Ryan Reynolds chce Channinga ve třetím Deadpoolovi (premiéra 7. 11. 2024) a někteří si myslí, že právě jako Gambita. 

To sice potvrzeno nebylo, ale v předchozích filmech Deadpool jsme viděli několik X-Menů, takže to vyloučeno rozhodně není. Stejně tak ale není vyloučeno, že ztvární někoho jiného, zatím můžeme jen spekulovat, kdo by to mohl být.

Zdroj: The Wrap, Vanity Fair, DanielRPK, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat