Chris Hemsworth chce, aby filmy Thor začaly znovu a jinak. Ano, zase


 Opět by si představoval nový směr. 

Po Thor: Temný svět (2013) se představitel hlavní role Chris Hemsworth nechal slyšet, že byl z role už unavený a uvažoval o tom, že s ní skončí. Pak se ale o sérii začal starat Taika Waititi a herec začal být z Thora zase nadšený. Zdá se ale, že by byl rád, aby to případný další díl zkusil opět jinak (otázkou je, jak moc to souvisí s poměrně chladným přijetím filmu Thor: Láska jako hrom):

SOUVISEJÍCÍ: CHRIS HEMSWORTH SI DÁVÁ PAUZU OD HRANÍ

"Podívejte, Thor 1 a 2 si byly docela podobné. Ragnarok a Láska jako hrom jsou si podobné, myslím si, že je to vše o znovuobjevení. Měl jsem v případě Infinity War a Endgame velmi unikání možnost udělat s touto postavou drastické věci. Užil jsem si to, líbí se mi, když jsou lidé napjatí. Díky tomu jsem já napjatý. Kvůli tomu neopadá můj zájem. Jak už jsem řekl v minulosti, pokud něco začne být příliš okoukané, myslím si, že je tu riziko, že zlenivím, protože vím, co dělám. Nevím, jestli mě přizvou zpět, ale pokud ano, myslím, že bych byl rád, pokud by se vsadilo na výrazně odlišný nádech už jen kvůli mé příčetnosti [smích]. Thor v posledním [filmu] zešílel. Musí se s tím poprat."

Chris si aktuálně dává pauzu od herectví a není jasné, jestli a v jaké kapacitě se Thor vrátí, ale asi by opravdu nebylo od věci zkusit to trochu jinak, pokud by měl vzniknout pátý díl série Thor. Láska jako hrom byla podle některých až příliš bizarní a komediální zábavou a recenze nejsou vysloveně kritické, ale ani přesvědčivě pochvalné, tím pádem by dávalo smysl, pokud by Marvel vsadil na jiný přístup.

Zdroj: Happy Sad Confused, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat