Werewolf by Night je prvním marvelovským projektem pro Disney+ bez potitulkové scény. A světová premiéra druhého Black Panthera se odehraje dříve

Komiksové střípky.

Marvelovský speciál Werewolf by Night/Vlkodlak: Noční lovec byl v několika ohledech unikátní a to většinou v dobrém slova smyslu, ale minimálně jedna netradiční věc se fandům zřejmě moc nelíbila. Jaká? To, že jako první marvelovský projekt pro streamovací službu Disney+ neměl Werewolf by Night potitulkovou scénu. 

Zatím je všechny marvelovské série pro Disney+ obsahovaly (byť ne ve všech epizodách) a co se týče filmů, tak kromě Avengers: Endgame (2019) ji žádný nepostrádal. 

A důvod, proč ji neměl Noční lovec? To vysvětlil režisér Michael Giacchino:

"Vím, že tyhle věci jsou zábavné. A miluji je. Ale současně jsem měl pocit, že je nemusíme dělat pokaždé. Nechci, aby odtahovaly pozornost od příběhu, který vyprávíme. Tyhle postavy jsou pro mě velmi důležité. Bylo to jako, 'Ať jsou na konci tyhle postavy.' Ukončeme to pouze s náznakem toho, co bude dál."

Werewolf by Night skvěle fungoval i bez potitulkové scény, takže sice možná bylo drobným zklamáním, že jsme se jí nedočkali, ale nebylo to nic, co by zkazilo celkový dojem z jinak povedeného speciálu.

Pokud jde o film Black Panther: Wakanda nechť žije, ten určitě potitulkovou scénu mít bude a kromě toho se dočká o něco dřívějšího uvedení. Původním plánem bylo to, že se světová premiéra odehraje 1. 11. 2022, ale nakonec to bude už 25. 10. 2022 a to v Los Angeles. Důvod změny není znám, ale asi není pro diváky důležitý, pokud nejde o zpoždění. Česká premiéra je naplánována na 10. 11. 2022.

Zdroj: Inverse, Average Socialite, Marvel (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat