Scénář ke krvavé komiksovkce s Keanu Reevesem BRZRKR je hotov. A tvůrci Bonda nechtějí obsadit mladíka

Filmové střípky.

Marvel se snaží dostat do svého universa Keanu Reevese už delší dobu, ale zatím není nic jistého. Ovšem, to neznamená, že se neobjeví v komiksovém projektu. Vzniká totiž film BRZRKR, který se inspiroval u stejnojmenného komiksu, na kterém se Reevese podílel. 

Keanu se ujme i hlavní role nesmrtelného válečníka, který se účastní bojů v různých etapách lidské historie. A dobrou zprávou je, že scénář k filmové verzi je hotov. Na starosti ho měl Mattson Tomlin (Matka vs android).

Datum premiéry ale zatím známo není, ví se ovšem, že projekt nabídne Netflix (spolu s dvěma řadami animovaného seriálu). 

Ne mladému Bondovi

Daniel Craig se s rolí Bonda rozloučil a spekuluje se o tom, kdo by měl být jeho nástupce. Objevily se informace, že společnost MGM má zájem o mladého třicátníka, aby u role vydržel delší dobu (což by technicky řečeno znamenalo vyřazení jednoho z favoritů Henryho Cavilla, kterému bude brzy čtyřicet). Nicméně, nové vyjádření producenta Michaela G. Wilsona naznačuje, že úplného "cucáka" také nechtějí:

V minulosti jsme zkoušeli najít mladší lidi. Ale když jsme to zkoušeli představit, nefungovalo to. Připomínám to, že Bond je veteránem. Má nějaké zkušenosti. Je osobou, která si svým způsobem prošla válkami. Byl pravděpodobně součástí SAS (speciální jednotky britské armáda, pozn. redakce) nebo něčeho podobného. Není to středoškolák, kterého můžete přivést. Proto funguje někdo, kdo je třicátníkem."

Nechtějí tedy nikoho pod třicet, ale ani čtyřicátníka. V této věkové kategorii je ale naštěstí dost herců, ze kterých vybírat. Snad budou mít producenti šťastnou ruku. 

Zdroj: Twitter, Deadline, Lionsgate (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat