Black Panther 2: Plakát možná prozradil překvapivou informaci o Okoye


 Jakou?

Před pár dny se objevil nejen nový trailer na Black Panthera: Wakanda nechť žije (premiéra 10. 11. 2022) a kromě toho i několik plakátů, kdy speciálně jeden vyvolal pozornost. Konkrétně tento.

Zdroj: Marvel Studios

A co je na něm tak zajímavého? Brnění Okoye (Danai Gurira). To je s největší pravděpodobností brněním takzvaných Midnight Angels. V komiksu se jedná o skupinu tvořenou ženami z Dora Milaje, kdy jsou vůdčími osobnosti Ayo (Florence Kasumba) a Aneka. 

Aneka byla královnou Ramondou (Angela Bassett) odsouzena k smrti za to, že zabila náčelníka jednoho z kmenů, protože týral ženy, ale její partnerka Ayo se Aneky zastala. Přesto ale byla odsouzena k smrti. Ayo nicméně ukradla prototyp speciálního brnění, vysvobodila Aneku a společně vytvořily tým Midnight Angels. 

To se odehrálo v komiksovém universu, nicméně se zdá, že v hrané verzi tomu asi bude trochu jinak, protože Okoye má pravděpodobně brnění Midnight Angels, ovšem v komiksu k nim nikdy nepatřila. 

Za zmínku stojí i to, že Aneka se ve druhém Black Pantherovi objeví, ztvární ji Michaela Coel. Vypadá to ale, že se Midnight Angels dočkají změn oproti předloze, otázkou je ale samozřejmě proč. To zatím není jasné. Nicméně, pořád je tu možnost, že Ayo bude jejich členkou. Je patrné, že bude mít ve filmu výraznější roli než v jedničce. Objevuje se totiž na propagačních materiálech jako jedna z hlavních postav. 

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat