Představitel Lokiho se stal otcem. Šéf Marvelu naznačil blíží se X-Meny. Filmové a seriálové universem DC má nové jméno. A role Emilie Clark u marvelovské sérii odhalena


 Komiksové střípky.

Tom Hiddleston je skvělý herec, ale samozřejmě má i osobní život. Jeho partnerkou je herečka Zawe Ashton (The Marvels) a v minulosti vyšlo najevo, že tahle sympatická dvojka čeká svého prvního potomka. A je to tady, Tom a Zawe se stali rodiči. Své soukromí si tají, takže ta není známo pohlaví ani jméno jejich dítěte, ale i tak je na místě gratulace. 

Spousta lidí asi napjatě čeká na to, až se X-Meni představí v plné své kráse jako součást Marvelovského filmového universa a právě na to byl během světové premiéry Black Panther: Wakanda nechť žije (premiéra 10. 11. 2022) kreativní šéf Marvelu Kevin Feige. Jeho odpověď byla...

"Víte, [setkají se] Deadpool a Wolverine, blížíme se."

Není to konkrétní datum, ale lepší než nic.

Je to jen chvíle, co vyšlo najevo, že na DC projekty budou nově dohlížet James Gunn a Peter Safran a už je tu první změna. Více méně jsme operovali s tím, že se universum od DC jmenovalo DCEU (DC Extended Universe), ale nyní je oficiální název kratší DCU (DC Universe). 

V marvelovské sérii Secret Invasion (premiéra někdy v příštím roce) se objeví i Emilia Clarke, ale nebylo jasné, koho ztvární. Spekulovalo se, že bude jedním ze členů národa mimozemských měňavců Skrullů, ale nyní se objevily zprávy, že půjde o Abigal Brand, což žena, která se přidala k S.H.I.E.L.D.u a už ve věku 28 let byla jmenována vůdkyní podsekce S.H.I.E.L.D.u jménem S.W.O.R.D., která chrání Zemi před nebezpečím z vesmíru.

A nakonec si užijte akcí napěchovanou ukázku ze zmíněného druhého Black Panthera.

Zdroj: ET Canada, Twitter, The Wrap, One Take News, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat