DC zřejmě začne dělit své filmy do fází po vzoru Marvelu. Charlie Cox se na roli Daredevila připravuje s MMA zápasníkem. A co se ví o speciálu Strážců Galaxie


 Komiksové střípky.

Zatímco Marvel dělí Marvelovské filmové universum do fází, u DC je situace trochu nepřehlednější, na první (a možná i druhý) pohled to vypadá, že DC universu chybí ucelenější koncept. Zdá se ale, že se to změní. Minimálně podle prohlášení představitele Black Adama Dwaynea Johnsona:

SOUVISEJÍCÍ: SHE-HULK A MS. MARVEL SE ZAŘADILY MEZI NEJLÉPE HODNOCENÉ SERIÁLY LETOŠNÍHO ROKU

"...Black Adam poslouží jako naše první fáze v případě příběhu našeho DC universa. Je to vzrušující doba pro budování a rozvoj značky."

Dwayne není hlavou Warner Bros. Discovery, ale podle všeho to vypadá, že má důležité slovo v případě DC projektů (ostatně, byl to on, díky komu se vrátil Cavill), takže jeho vyjádření mají rozhodně váhu.

Charlie Cox se nefláká

K radosti mnohých se vrátil Charlie Cox jako Matt Murdock/Daredevil a jak už víme, dostane i vlastní nový seriál Daredevil: Born Again. Ten bude určitě plný akčních scén a je tak nutné, aby se na to Charlie připravil. Což také dělá. Herec prozradil, že trénuje s MMA zápasníkem a trenérem, aby byl na natáčení příští rok připraven. Dá se tak tušit, že akční scény budou poměrně drsné (alespoň na poměry Marvelu). Premiéra je naplánována na rok 2024.

Vánoce ve stylu Strážců Galaxie

Jak jistě víte, letos se dočkáme dalšího marvelovského speciálu a to Strážců Galaxie. A nyní se objevily zprávy, co vlastně očekávat. 

Podle všeho se bude speciál odehrávat na takzvaném Knowhere, kde se bude řešit to, že Star-Lord (Chris Pratt) není fandou Vánoc, protože mu je Yondu (Michael Rooker) zničil. Ovšem, obyvatele Knowhere pozemské vánoční tradice zaujmou a začnou je praktikovat. Ale ve svém stylu a to velmi zvláštním způsobem. Očekávat prý máme netradiční sváteční songy i podivné pojetí klasických tradic ve stylu Strážců Galaxie. A samozřejmě je v plánu propracovaný soundtrack, jak je u Strážců zvykem. Premiéra se odehraje ještě tento rok (ale zatím není jasné, kdy přesně) a to na streamovací službě Disney+.

Zdroj: Twitter, THR, Reddit, Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat