Bývalý šéf Warner Bros. prý označil Cavilla jako nežádoucí osobu. A herec naznačil velké věci týkající se budoucnosti Supermana

 

Black Adam nebyl konec. 

Situace kolem Henryho Cavilla jako Supermana je matoucí. Objevovaly se zprávy, že se herec už do role nikdy nevrátí a to proto, že ho nechce studio. Objevovaly se zprávy, že se herec do role nikdy nevrátí, protože o to sám nestojí. Následně se spekulovalo o tom, že se přece jen vrátí. Poté to bylo popřeno. Pak se mihl ve filmu Black Adam (2022) a mluvilo se o tom, že je v plánu pokračování Muže z oceli (2013). Následně ale vyšlo najevo, že smlouva ještě není uzavřena. Nyní ale herec zveřejnil následující video, ke kterému připsal: "Velmi malá ochutnávka toho, co přijde, mí přátelé. Úsvit naděje obnoven. Díky za vaši trpělivost, která bude odměněna." V klipu se pak rozpovídal o svém návratu ještě podrobněji.

Je tedy jasné, že Superman ještě neřekl poslední slovo a podle všeho aktuální vedení Warner Bros. Discovery stojí o to, aby Cavill pokračoval. Podle všeho to ale neplatí pro původního šéfa Warner Bros. Toby Emmerich zřejmě nebyl Henryho fanda. Údajně měl prohlásit, že je Cavill nežádoucí osobou a pokud nepřistoupí na pravidla studia, nebude už nikdy hrát Supermana. 

Nicméně, to očividně neplatí, Emmerich už není vedoucím pracovníkem Warner Bros., takže jsou dveře pro herce znovu otevřeny. 

Zdroj: The Post-Geek Singularity, DC Films/Warner Bros. Discovery

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat