Batman: Druhý díl se do kin podívá nejdříve za tři roky. A Warner Bros. Discovery by rádo první film nominovalo v 15 oscarových kategoriích


 Na film si počkáme.

Přestože bylo dost lidí, kteří příliš nevěřili v úspěch dlouho připravovaného filmu Batman (2022), nakonec se z něj stal hit ať už je řeč o ekonomické stránce, tak o recenzích novinářů i hodnocení diváků. Není tedy překvapením, že se dočkáme dvojky.

V jejím případě se mluvilo o tom, že by mohla mít premiéru v roce 2024, ale nakonec to vypadá, že to bude v roce 2025, respektive nejdříve v roce 2025, ale možná později. 

Podle dostupných informací jsou přípravy zatím na úplném počátku, což asi fandům radost neudělá. Na druhou stranu, je tu jedna dobrá zpráva. Batman se dočká několika seriálových spin-offů, kdy se jeden měl zaměřit na policejní oddělení v Gothamu, ale nakonec bude o neblaze proslulé instituci Arkham Asylum. A tahle série má nového showrunnera, bud najat Antonio Campos, který seriály umí, pracoval například na povedeném Schodišti. Bohužel, další detaily o projektu zatím neznáme.

Pokud jde o první film, tak Warner Bros. Discovery s ním má dál velké plány a rádo by, aby si projekt odnesl (stále) prestižního Oscara. Respektive více zlatých sošek a to například za režii, za nejlepší film, nejlepší scénář a dál se jedná o herecké i technické kategorie. Nicméně, komiksovky stále příliš nebodují (až na výjimky), takže je to velmi optimistické očekávání doufat alespoň v to, že bude Batman nominován ve větším množství kategorií.

Zdroj: CBMVariety, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat