Avatar 4: Film už se natáčí


 A to ještě neměla premiéra dvojku.

Dlouho očekávaný druhý díl Avatara s podtitulem The Way of Water bude mít premiéru 15. 12. 2022 s tím, že se v minulosti trochu měnily informace o tom, jak to bude s dalšími filmy. Mluvilo se o pěti, pak bylo zmíněno, že jsou zatím v plánu tři (dvojka a trojka se natáčí najednou) a bude záležet na jejich úspěchu a nyní se objevila informace, která je tím pádem docela překvapivá. 

Producent Jon Landau se nechal slyšet:

"Máme téměř hotov první akt Avatara 4 a jsou pro to logistické důvody, proč jsme to potřebovali udělat. Máme hotový design pro většinu Avatara 4, ale zatím jsme to ještě všechno nenatočili, pouze první akt. Takže první akt Avatara 4 je hotov a zbytek filmu není příliš daleko. Je to neuvěřitelné a vsadíme se, že Disney nebude otálet s tím, aby se pohnulo natáčení čtvrté kapitoly poté, co bude mít tento rok premiéru [druhé] pokračování."

Kromě toho Landau přislíbil, že každý díl prozkoumá nové kultury, ale současně nebude opomíjet ty, které už jsme viděli. Pokud jde o datum premiéry čtyřky, zatím se počítá se 17. 12. 2026.

Zdroj: Variety, Fox/Disney (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat