Werewolf by Night: Je to zábava a to překvapivě krvavá, hlásají první názory na bizarní marvelovský speciál

Povedlo se. 

Už 7. 10. 2022 zveřejní streamovací služba Disney+ marvelovský speciál Werewolf by Night, který podle upoutávek vypadá jako něco, co běžně Marvel nenabízí. A na tom se shodují i první názory na tuhle podívanou. 

Novináři jsou nadšení z obsazení v čele Gaelem Garcíou Bernalem v titulní roli Werewolfa by Night a nemůžou se nabažit ani Man-Thinga, který je využit trochu netradičním způsobem. Kladné ohlasy má i lovkyně monster Elsa Bloodstone v podání Laury Donnelly.

Recenzenti veskrze chválí i styl, který odkazuje na klasické hororové monster filmy od společnosti Universal. Upozorňují, že toto pojetí nemusí sednout každému, ale většině novinářům se líbí.

Co většinu mile překvapilo, je poměrně vysoká míra násilí, kterou u marvelovského projektu nečekali. Asi se dá čekat, že puritáni budou zase brblat, že je krvavý projekt dostupný na "rodinné" službě Disney+, ale podle recenzentů jde o dobrý krok vsadit na nemalou porci brutality. 

Kromě stylového vizuálního pojetí se prý povedl i soundtrack, který skvěle podbarvuje to, co se děje na obrazovce. 

Podobně jako u She-Hulk: Neuvěřitelné právničky, která vsadila na odlišný styl, než jsme byli u Marvelu zvyklí, očekávám, že ne každému Werewolf by Night sedne, ale zdá se, že pokud k němu budete přistupovat bez předsudků, měli byste si ho užít. 

Zdroj: CB, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat