Do Marvelovského filmového universa v budoucnu zamíří velké množství monster


 Naznačil to producent Brian Gay.

Marvelovské filmové universum (MCU) je plné superhrdinů a superpadouchů, ale trochu se nám pozapomnělo na klasická monstra, která se v marvelovských komiksech také hojně vyskytují. To se ale změní díky speciálu Werewolf by Night (premiéra 7. 10. 2022), který nabídne několik známých netvorů a podle producenta Briana Gaye to je jen začátek:

SOUVISEJÍCÍ: PRVNÍ NÁZORY NA MARVELOVSKÝ SPECIÁL WEREWOLF BY NIGHT

"Myslím si, že jednou z bezva věcí na tomto speciálu je to, že odhaluje pouze svrchní vrstvu monster v MCU, že? Takže tu nejsou jen monstra, která jsou součástí Werewolf by Night, ale další, která byla zvažována a existují jejich artworky. To odkazuje na ideu, že existují v Marvelovském filmovém universu monstra už staletí a jsou stopována a lovena nebo skrývána těmito lovci. A domnívám se, že zatím nevíme, kdy se znovu objeví, ale myšlenka je taková, s ohledem na velké množství různých druhů a typů [monster], že se objeví znovu. Samozřejmě uvidíte tyhle jedince v odlišných situacích."

Jak bylo řečeno, zatím není jasné, jaká monstra a kdy se objeví, ale určitě se jich dočkáme a bude to rozhodně zajímavé sledovat, jak budou klasické postavy z MCU fungovat vedle podobných kreatur.


Zdroj: The Direct, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat