Video ukazuje změnu Christiana Balea v padoucha Gorra. A jak odpověděl Sebastian Stan na to, zda se objeví v Captain America 4


 Komiksové střípky.

Thor: Láska jako hrom (2022) má určité rezervy, na tom se shodne nemalé množství diváků a recenzentů, ale jednou z chválených věcí byl Christian Bale jako padouch Gorr. Ten se sice lišit od své předlohy v komiksu, ale i tak bylo nutné, aby se intenzivně zapojili maskéři, aby záporák získal svou finální vizáž. A jak to probíhalo ukazuje následující video. 


Anthony Mackie a Sebastian Stan se obvykle jako Sam Wilson a Bucky Barnes objevují v marvelovských projektech společně, ale zdá se, že ve filmu Captain America: New World Order (premiéra 2. 5. 2024) Buckyho neuvidíme. Právě na to byl Sebastian tázán a tady je jeho (klasicky vtipná) odpověď:

"Potřebuji strávit nějaký čas bez Anthonyho, protože se potřebuji zaměřit sám na sebe. Vím, že nyní trpí určitou úzkostí z odloučení, ale snažím se ho ujistit, že to bude v pořádku."

Možná se společně v dalším Captain America neobjeví, ale dá se čekat, že se v některém z dalších marvelovských projektů potkají.

Zdroj: ET Online, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat