Shang-Chi: Rychlá popularita způsobila představiteli hlavní role psychické problémy


Simu Liu poznal i stinnou stránku slávy. 

Simu Liu to neměl lehké, když vyšlo najevo, že byl obsazen jako Shang-Chi v Marvelovském filmovém universu, ne všichni s tím byli spokojeni, například se objevila "sympatická" videa jako to, které řešilo, zda je pro roli dost sexy. Pro Simua nešlo o první roli, ale jedná se o zatím jeho nejvýraznější práci a dalo se tak čekat, že bude muset čelit i nepěkným komentářům v online světě.

SOUVISEJÍCÍ: TAHLE SKVĚLÁ JMÉNA SE PRÝ STANOU SOUČÁSTÍ MARVELOVSKÉHO FILMOVÉHO UNIVERSA

Není tedy asi překvapením, že na herce náhlá popularita dopadla i v negativním slova smyslu, přiznal, že má určité psychické problémy:

"Přesně před rokem vyšel malý film a kompletně změnil můj život. Je to skvělá jízda..., ale když jsem měl nějaký čas na to, abych reflektoval, pochopil jsem, že tento život má i velkou cenu, která se za něj platí. Byl jsem najednou katapultován do stratosféry, ve které jsem neměl co dělat a byl jsem překvapivě nepřipraven se vypořádat s mentálními dopady veřejného života..."

Sláva působí lákavě, na druhou stranu mají lidé pocit, že vám mohou vmést "do očí" cokoliv a vy to jako celebrita musíte snášet a očividně ne každý to zvládne bez následků. Simu se s tím trochu pere, ale je fajn, že se nebojí to přiznat a nezbývá než mu držet palce, ať má časem silnější a silnější hroší kůži.

Zdroj: Instagram, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat