Reakce na zrušení Batgirl se vymkly kontrole, myslí si šéf Warner Bros. Discovery. A rázný vzkaz tvůrce Sandmana Muskovi kvůli Pánovi prstenů


 Komiksové střípky.

Nedávno vyšlo najevo, že vedení společnosti Warner Bros. Discovery bez milosti zrušilo téměř hotový komiksový film Batgirl za cca 90 milionů dolarů, protože údajně "neodpovídal novému směru Warner Bros. Discovery."

SOUVISEJÍCÍ: ELON MUSK ZKRITIZOVAL SERIÁL PÁN PRSTENŮ: PRSTENY MOCI

Něco takového se ale nestává každý den. Samozřejmě jsou rušeny projekty, ale málokdy takhle drahé a navíc, když už jsou v postprodukční fázi. Nebylo tak divu, že se daná situace intenzivně řešila. A podle jednoho ze šéfů Warner Bros. Discovery Gunnara Wiedenfelse se to řešilo až moc:

"Hádám, že média ráda mluví o médiích. Vymklo se to z rukou."

Osobně bych neřekl, že se to řešilo přehnaně s ohledem na výjimečnost situace, ale chápu, že pro Warner Bros. Discovery to asi není téma, u kterého by chtěli, aby bylo intenzivně propíráno v médiích.

Gaiman se nedá

Nedávno se miliardář Elon Musk nechal slyšet, že se mu nelíbí seriál Pán prstenů: Prsteny moci, protože dle jeho názoru jsou všechny mužské postavy prezentovány jako srabi, kreténi nebo obojí dohromady (s čímž nesouhlasím, některé mužské postavy jsou hodně drsné, ale samozřejmě je to jeho názor) a na to reagoval Neil Gaiman, význačný komiksový tvůrce, který stojí například za Sandmanem. Neil byl tázán fanoušky, co si o Muskově názoru myslí a tady je jeho reakce:

"Elon Musk ke mně nechodí pro rady, jako selhat během nákupu Twitteru a já za ním nechodím kvůli kritice filmu, seriálu nebo literatury."

Ovšem, jeho vyjádření vedlo k tomu, že někteří Muskovi fandové docela prudce zareagovali. Ovšem, z nějakého důvodu někteří z nich měli dojem, že Gaiman má se seriálem Pán prstenů něco společného, což nemá, vysvětlil, že na projektu nepracuje, ale viděl první dva díly a líbily se mu. 

Zdroj: Deadline, Twitter, Amazon Prime Video (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat