Proč opět začalo volání po Snyderverse? Může za to animovaný seriál


Fandové opět chtějí oživit komiksové universum. 

Nejdříve to vypadalo, že takzvané Snyderverse bude nedílnou součástí DC universa, ale poté se od něj vedení Warner Bros. začalo odklánět. Po intenzivním volání vznikla ještě Snyderova Justice League (2021), ale jinak bylo patrné, že se společnost od původních plánů odklání. 


Poté se ale Warner Bros. sloučilo se společnosti Discovery a mnozí doufali, že to znamená návrat ke Snyderverse, protože nový šéf firmy David Zaslav se jevil jako někdo, kdo by nebyl proti. Podle všeho ale aktuálně Warner Bros. Discovery má spoustu starostí a není vůbec jasné, co bude dál. 

Ovšem, to nebrání lidem, aby se znovu začali dožadovat vzkříšení Snyderverse. A co novou online vlnu volání po Snyderverse spustilo? To, že se v seriálu Teen Titans Go! objevil v hlasové roli právě Zack Snyder (namluvil sám sebe). Konkrétně ve 365. epizodě, ve které se ústřední tým superhrdinů dočkal "předělání" do Snyderova stylu a obecně v daném dílu byla hromada odkazů na Snyderovu práci. 

To vedlo k tomu, že se stal opět populárním hashtag #RestoreTheSnyderVerse. Jestli to ale skutečně povede k oživení Snyderverse, to je otázka...

Zdroj: CMB, DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat