Pro studio je prý Henry Cavill na roli Bonda příliš starý, ale sázkaři mu věří nejvíc


 Podle nich je favoritem. 

Už dlouhou dobu se spekuluje o tom, že by jedním z favoritů na roli Jamese Bonda mohl být Henry Cavill. Ovšem, nedávno se objevily informace, že studio MGM preferuje někoho, kdo by byl čerstvým třicátníkem, aby zůstal v roli delší dobu a Henrymu se pomalu blíží čtyřicítka.

Nicméně, pokud jde o sázkové kanceláře, ty nadále nejvíce věří tomu, že bude nástupcem Daniel Craiga v roli agenta 007 právě Henry Cavill. Názory sázkařů jsou jedna věc, ovšem neznamená to, že bude Henry obsazen, to je na studiu MGM, koho si vybere. 

Ale jen pro zajímavost, Henry byl jedním z těch, kdo se ucházel o hlavní roli v bondovce Casino Royal (2006), ovšem nakonec šlo o první film s agentem Jejího Veličenstva, kde se ústřední postavy ujal Daniel Craig. 

Důvod, proč nebyl Cavill vybrán neznáme, respektive zatímco Henry tvrdí, že se zdál režisérovi pro roli příliš "baculatý", režisér Martin Campbell má jiné vysvětlení, podle něj byl v dané době Cavill příliš mladý (bylo mu 23 let) a nezkušený. 

Ani jedno už ale neplatí, Henry už není "příliš" mladý, ani baculatý. Otázkou je, jestli MGM ustoupí ze svého požadavku obsadit někoho, kdo je čerstvý třicátník, nebo na tom bude striktně trvat.

Zdroj: CBR, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat