Život je moc krátký na spolupráci s kretény. James Gunn má seznam herců, se kterými nebude spolupracovat


 Nepáře se s tím.

Na červeném koberci a během rozhovorů se tváří jako andílci, ale není šokem, že jsou někteří herci poněkud... prostě se s nimi špatně spolupracuje a určití filmaři se jim tak vyhýbají. 

To platí i pro Jamese Gunna. Právě ten přiznal, že má seznam lidí, které nehodlá obsadit. Prověřuje si herce u producentů, režisérů a dalších členů štábu, kterým věří a pokud zjisti, že jsou herci "blbci", nehodlá s nimi spolupracovat. A v případě, že na to přijde až během natáčení, nemá problém hledat za ně náhradu:

"Pokud jde o jejich temperament a je to vážné, okamžitě je přeobsadím. Život je příliš krátký na to, aby se člověk zabýval kretény. Stejně tak, pokud neustále chodí velmi pozdě, což nesnáším, nebo jsou nepřipravení. Mám dlouhý seznam jmen áčkových i dalších herců, se kterými z těchto důvodu nebudu nikdy pracovat..."

Na druhou stranu dodal, že pokud už je herec obsazen, tak se snaží za každou cenu, aby to fungovalo a nahradí ho jen, jen jestli je to nezbytně nutné. 

A pokud jde o hvězdy, které jsou podle něj naopak skvělé v případě spolupráce, zmínil například Johna Cenu, kterého si nemůže vynachválit.

Zdroj: Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat