Fantastická čtyřka: Režisér Matt Shakman dal filmu přednost před Star Trekem. A hlavní roli by si mohl zahrát představitel milovaného sériového vraha


 Ne, není to Dexter.

Marvel konečně kompletně zaštítí filmovou adaptaci Fantastické čtyřky a zdá se, že už má i režiséra. O této pozici jedná Matt Shakman, který se údajně rozhodl vzdát se režie dalšího Star Treku právě kvůli Fantastické čtyřce.

Tento krok asi není překvapením s ohledem na to, jak dlouhé a komplikované jsou přípravy na čtvrtý díl Star Treku. Naopak, když se Marvel pro něco rozhodne, obvykle nehrozí hromada odkladů a změny herců a tvůrců. 

Když už jsme u herců, fandové stále doufají, že se jako Reed Richards/Mr. Fantastic vrátí John Krasinski (a jako Susan Storm/Invisible Woman se k němu přidá jeho manželka Emily Blunt), ale zdá se, že by se téhle role nakonec mohl ujmout někdo jiný. 

Začalo se mluvit o Pennu Badgley, který ztvárňuje například sériového vraha v hitovém seriálu TY. Zatím to nebylo oficiálně nebylo potvrzeno, ale rozhodně by to byla svérázná volba.

Fantastická čtyřka bude mít premiéru 7. 11. 2024.

Zdroj: THR, Marvelvision Podcast, Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat