Tvůrkyně She-Hulk chce, aby se k Marvelu přidala Jennifer Lopez. Naopak Ewanu McGregorovi se do toho nechce


 Komiksové střípky.

Marvel se neustále snaží získávat zvučná tvůrčí i herecké jména a to včetně těch největších hollywoodských hvězd. Nicméně, některé celebrity na první pohled neznějí jako vhodní kandidáti na to, aby se přidali k Marvelovskému filmovému universu. 

Například by asi ne všichni tipovali Jennifer Lopez jako někoho, kdo by se mohl prohánět vedle Avengerů. Ovšem, režisérka She-Hulk: Neuvěřitelná právnička Kat Coiro má jiný názor. Ostatně, s Jennifer pracovala na filmu Vem si mě (2022) a nemůže si to vynachválit.

Mimochodem, She-Hulk je komediální podívanou a Jennifer má s tímto žánrem bohaté zkušenosti, tak vlastně proč ne. Pokud vznikne druhá řada, možná by nakonec nebyl špatný nápad ji přizvat. 

Očividně ale ne každý herec touží stát se součástí marvelovského filmového universa. Například Ewan McGregor se nezdá být někým, kdo by se do toho hnal a to i přesto, že spolupracuje se společností Disney, které Marvel patří. Herec se nechal slyšet:

"Nevím. Nevím, jestli bych to chtěl udělat. Miluji dělat různé věci. To je pravda. Miluji režii. Rád bych byl znovu v kinech. To bych znovu rád udělal. Jsem ve světě Star Wars. Nemám pocit, že bych potřeboval pracovat na jiném... Po něčem takovém netoužím."

Ewan nemá zájem stát se součástí dalšího velkého universa, ne v současné chvíli, ale kdoví, třeba změní názor.

Zdroj: The Direct, CB, Disney/Lucasfilm (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat