Mads Mikkelsen nevylučuje, že by se Johnny Depp mohl vrátit jako Grindelwald



Otázkou je, jak to bude se sérií Fantastická zvířata. 

Manželství Johnnyho Deppa a Amber Heard nedopadlo zrovna pohádkově a už roky se táhnou jejich soudní spory. Nebylo tak divu, že společnost Warner Bros. požádala Deppa, zda by nebyl ochoten odejít ze série Fantastická zvířata. 

Herec to udělal a pro třetí díl ho nahradil Mads Mikkelsen. Ovšem, právě on věří, že by se Johnny Depp mohl k téhle roli vrátit:

"No situace se očividně změnila - vyhrál soud, takže uvidíme, jestli se vrátí. Mohl by. Jsem velký fanda Johnnyho. Myslím, že je neuvěřitelný herec. Myslím, že odvedl výtečnou práci. A právě proto jsem ho nemohl napodobovat. Nebyl způsob, jak ho napodobit, protože je v tom tolik z něj. Byla by to kreativní sebevražda. Takže jsme přišli s něčím jiným, něčím, co bylo mé a vybudovali most mezi ním a mnou. Ale ano, bylo to strašidelné. Jeho fandové byli velmi velmi milí, ale také tvrdohlaví. Příliš jsem s nimi do kontaktu nepřišel, ale dokáži pochopit, proč měli zlomená srdce."

Samozřejmě není vyloučeno, že se Depp může vrátit, ale je tu pár ale. Prvním je, že sice vyhrál poslední soud s Heard, ovšem je nutné zmínit, že soud také přiznal odškodnění Heard za slova, která pronesl Deppův právník. Plus je tu ten fakt, že předchozí soud s novinami The Sun Depp naopak prohrál. A kromě toho třetí Fantastická zvířata nebyla vysloveně velkým úspěchem, takže těžko říct, jak to bude se sérií dál. 

Bylo by tedy překvapením, pokud by byl znovu obsazen Depp s ohledem na to, že pravděpodobně dojde na další soudy a nejistou budoucnost série.

Zdroj: SFFGazette, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat