She-Hulk má profil na Tinderu. A Tom Holland se kvůli psychickému zdraví stáhl ze sociálních sítí

Komiksové střípky.

Jak už víme, v seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (premiéra 17. 8. 2022) bude věnována pozornost i tomu, co ve volném čase dělá hlavní hrdinka Jennifer Walters/She-Hulk (Tatiana Maslany). A ano, řeč je i o randění.

Tvůrci k tomuto přistupují očividně s humorem, protože založili profil na Tinderu pro She-Hulk, na který někteří uživatelé narazili. Tak hodně štěstí těm, kteří touží, aby v jejich případě She-Hulk nepřejela prstem na displeji mobilu na špatnou stranu...

Když už je řeč o online světě, většina herců tam působí, ale někteří ne a právě do této skupiny se přidal představitel Spider-Mana Tom Holland:

"Ahoj a sbohem... Dávám si pauzu od sociálních sítí a to kvůli mému mentálnímu zdraví, protože mi přijdou Instagram a Twitter příliš stimulující a ohromující. Když si o sobě čtu online, stáhne mě to a nakonec je to velmi škodlivé pro mé psychické zdraví, takže jsem se rozhodl zastavit se a smazat si tyhle aplikace."

Ne každý má tak hroší kůži, aby dokázal bez mrknutí oka číst to, co se o něm píše na internetu. Někteří lidé, kteří se skrývají v bezpečí za monitorem, jsou hodně nepříjemní, je tedy pochopitelné, že mladý herec odchází ze sociálních sítí. Možná se vrátí, možná ne, ale je to čistě jeho rozhodnutí a fandům nezbývá než to respektovat.

Nutno ale zmínit, že než herec smazal své profily, ještě stačil v posledních příspěvcích nabádat své sledující k tomu, aby přispěli na charitativní Stem4, což je od něj hezké.

Zdroj: The Direct, Marvel Studios/Sony Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat