Sandman: To, že je seriál jedničkou v desítkách zemí není zárukou toho, že Netflix schválí druhou řadu. Tvůrce nevylučuje hledání nového domova

 


Druhá řada zatím není jistá.

Seriál Sandman byl v plánu několikrát, ale podle všeho tvůrce komiksové předlohy Neil Gaiman chtěl, aby měl projekt k dispozici dostatečný rozpočet, který by umožnil nabídnout působivou hranou verzi. Tenhle požadavek splnil až Netflix. 

A první řada, která nedávno skončila, se povedla. Novináři chválí a v desítkách zemí je seriál už dva týdny jedničkou ve sledovanosti. Ovšem, podle Gaimana ani to není zárukou druhé řady:

"Sandman je opravdu drahým seriálem. A pokud nám má Netflix dovolit natočit další řadu, musíme si vést skvěle. Takže ano, jsme nejsledovanějším seriálem na světě dva týdny. Ale ani to nemusí stačit."

V minulosti Gaiman naznačil, že Netflix chce počkat alespoň měsíc, aby viděl jak si seriál povede z dlouhodobějšího hlediska. Není tak úplně vyloučeno to, že by Sandman hledal nový domov, což naznačil i Gaiman, ovšem zatím to není na pořadu dne a musíme počkat na to, jak se Netflix rozhodne. 

Zdroj: CBM, Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat