Není to o tom, aby byli Avengers 5 a 6 větší jen proto, aby byli větší

 


Šéf Marvelu promluvil o dalších dvou dílech Avengers.

Na nedávném Comic-Conu v San Diegu bylo oznámeno, že se dočkáme dalších dvou filmů Avengers a to The Kang Saga (2. 5. 2025) a Secret Wars (7. 11. 2025) a právě o nich se rozpovídal kreativní prezident Marvelu Kevin Feige a upozornil, že pokud budou "větší", tak ne pouze pro efekt:

"Nikdy to není o tom, aby to bylo větší jen proto, aby to bylo větší. Někdy je to přirozeně o tom, že díky počtu postav, které máte v hračkářství a vezmete je na pískoviště v podobě příběhu se věci stanou většími."

Další Avengers tak nebudou bombastičtější, pokud k tomu děj nedospěje přirozenou cestou. Což ale samozřejmě neznamená, že to nebude zábava.

Mimochodem, víme, že se režie The Kang Saga ujme Destin Daniel Cretton, režisér Shang-Chiho (2021), ale pokud doufáte, že Secret Wars dostanou na starosti bratři Russoové, nevypadá to tak. Popřeli to oni i Feige poznamenal:

"Ne. Nemáme režiséra pro Secret Wars a v určité chvíli se dočkáte oznámení jiného režiséra. Ale ne, nelžou vám. Říkají vám pravdu. Mají spoustu práce s vedením svého impéria AGBO (nezávislé filmové studio vedené bratry Russoovými, pozn. redakce) a díky tomu je svět lepší." 

Nezbývá než doufat, že Marvel bude mít při výběru režiséra dobrou ruku, přece jen, zápletka Secret Wars je v případě komiksů extrémně populární a zaslouží si kvalitní adaptaci.

Zdroj: CB, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat