Koho si zahraje Emilia Clarke v marvelovské sérii Secret Invasion. A do MCU se vrátí dokument, který přispěl k Občanské válce


 Komiksové střípky.

V marvelovské sérii Secret Invasion si zahraje také Emilia Clarke, ale nebylo prozrazeno, kterou postavu ztvární. Nyní se ale objevily zprávy (zatím nepotvrzené ze strany Marvelu) o tom, koho by měla tahle sympatická herečka dostat na starost. 

Asi víte, že se v komiksu zápletka Secret Invasion zaměřuje na situaci, kdy mimozemští měňavci Skrullové rozhodli ukrást identitu některým padouchům a hrdinům a připravit si tak půdu pro obsazení Země. 

A podle všeho by Emilia měla ztvárnit právě jednoho ze Skrullů. Konkrétně G'iah, což byla věrná agentka Skrullů, která se ale poté, co zjistila, že její národ dokáže být bezcitný a krutý, rozhodla přiklonit na stranu pozemšťanů. 

Premiéra seriálu je naplánována na první čtvrtletí příštího roku.

Sokovijská smlouva se vrátí

Pokud jde o Občanskou válku v Marvelovském filmovém universu, výrazně k ní přispěla takzvaná Sokovijská smlouva, což byl dokument, který, kromě jiného, schvaloval dohled (nejen) nad Avengery a jejich aktivitami. 

Ovšem, pokud jde o tento dokument, v následujících projektech se příliš neřešil. To se ale změní a to díky seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (premiéra 17. 8. 2022). Podle hlavní scenáristky Jessicy Gao bude odhaleno, co se s ní dál dělo.

Zdroj: Daniel Richtman, The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat