Flash: Warner Bros. Discovery údajně uvažuje také (ale nejen) o zrušení filmu

Problémy Ezry Millera se vrší. 

Představitel Flashe Ezra Miller neprožívá nejlepší období, v poslední době vyšlo napovrch hned několik problémů, kterého se ho týkají a společnost Warner Bros. Discovery na to chtě nechtě musela zareagovat. 

Nejdříve údajně proběhla krizová schůzka vedení, kdy bylo rozhodnuto, že plánované filmy s Flashem budou mít pauzu, ale sólovka Flashe do kina půjde. Ovšem, v případě Ezry se vyrojily další nepříjemné zprávy a někteří diváci tak žádali, aby z toho byly vyvozeny další důsledky.

Následně se objevily informace, že si Warner Bros. Discovery neví, co si s filmem Flash počít, ale podle nejnovějších zpráv má aktuálně tři různé verze toho, co by se mohlo dít. 

Tou nejráznější možnosti je to, že bude Flash úplně zrušen a do kin se vůbec nedostane a skončí v "trezoru" společnosti Warner Bros. Discovery na neurčitou dobou. 

Méně dramatickou volbou je to, že Ezra vyhledá profesionální pomoc, veřejně vysvětlí své chování a v případě propagace filmu Flash bude jeho zapojení minimální, aby se předešlo nepříjemnostem.

A nakonec, pokud Miller odmítne vyhledat odbornou pomoc, pak by mohl být film zveřejněn, ale Ezra nebude součástí propagace, nebude se účastnit propagačního turné, ani žádných rozhovorů atd. a role Flashe bude pro případné pozdější projekty přeobsazena.

Nelze odhadnout, jak to dopadne, ale pro Ezru i fandy by bylo samozřejmě nejlepší, aby herec sekal dobrotu a komiksovka se do kin dostala. Nelze totiž spoléhat na to, že Warner Bros. Discovery nezruší premiéru filmu, protože stál několik set milionů dolarů. Batgirl vyšla na téměř sto milionů dolarů a byla skoro hotova a přesto byla zrušena...

Zdroj: THR, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat