Warner Bros. nepočítalo s Henrym Cavillem pro Supermana už kolem roku 2017


Ale naděje pořád je. 

Henry Cavill byl skvělým Clarkem Kentem/Supermanem a spousta lidí tak byla nesvá, když se začaly objevovat spekulace o tom, že v téhle roli pokračovat nebude. Nicméně, po neúspěchu Ligy spravedlnosti (2017) se dalo očekávat, že se společnost Warner Bros. začne odklánět od takzvaného Snyderverse a opravdu to tak vypadalo. 

SOUVISEJÍCÍ: PŘEKVAPIVÉ DETAILY O VZNIKU SNYDEROVY JUSTICE LEAGUE

A podle článku Rolling Stone se právě v téhle době firma rozhodla, že se chce vydat jiným směrem a nemá zájem o to, aby Henry dál hrál Muže z oceli. Začalo se mluvit o jiných verzích Supermana a zdálo se, že Cavill nechá kápi ve skříni. 

To by se mohlo s novým vedením Warner Bros. Discovery změnit, podle všeho je šéf společnosti David Zaslav fandou Cavilla a jeho ztvárnění Supermana, ale nutno připomenout, že zatím nejsou konkrétní POTVRZENÉ zpráva o Henryho návratu. 

Je tak klidně možné, že rozhodnutí Warner Bros. z roku 2017 zkusit to jinak může být definitivní. Ale byla by to škoda, Henry Cavill jako Superman byl jednou z nejlepších věcí na Snyderverse, které jako takové skončilo, ale jeho stopy jsou v DC filmech stále patrné. 

Zdroj: Rolling Stone, DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat