Ve filmu Deadpool 3 chce tvůrce postavy vidět Hulka. A scénář k Mortal Kombat 2 napíše autor Moon Knighta


 Komiksové střípky.

Marvel se do natáčení třetího dílu Deadpoola nežene, ale podle všeho se ho dočkáme. Zatím nevíme, co konkrétně v něm uvidíme, ale pokud jde o tvůrce postavy Deadpoola Roba Liefielda, ten má jasno, co by ve filmu rád měl:

SOUVISEJÍCÍ: ZÁPORAČKA ZE SHE-HULKA BUDE ZATÍM TÍM NEJOTRAVNĚJŠÍM PADOUCHEM

"Osobně bych rád viděl jeho [Deadpoola] a Hulka ve společném filmu, protože Hulkovi se nedostávalo dost pozornosti. Lidé zapomněli, jak válel v Avengers. Ať si s Deadpoolem pohází jako s Lokim, víte co tím chci říct, ne? Vím, že plánují skvělé věci. Určitě bude interagovat s marvelovským universem, protože to je standardní krok, ale jak víme, vrátí se Zazi a Josh (Zazi Beets a Josh Brolin, představitelé Domina a Cablea, pozn. redakce)? Protože je fandové milují."

Těžko říct, jestli se ve třetím filmu setkají Hulk a Deadpool, ale rozhodně by to stálo za to, o tom není sporu.

Mortal Kombat 2 má scenáristu

Třetí hraný film Mortal Kombat (2021) nebyl špatný, ale měl několik slabin a jednou z nich byl podle některých scénář. A tak možná není překvapením, že v případě pokračování dostane na starost příběh někdo jiný a to Jeremy Slater, který pracoval například na marvelovském Moon Knightovi nebo The Umbrella Academy. Jako režisér se vrátí Simon McQuoid. Datum premiéry zatím stanoveno nebylo.

Zdroj: CB, Deadline, Fox/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat