V seriálu Echo se prý dočkáme nejen Daredevila, ale i Jessicy Jones. Finn Jones by se ale jako Iron Fist vrátit neměl

 


Není to úplně překvapením. 

Poté, co vypršela smluvní podmínka, kdy Marvel nesměl používat postavy z komiksových seriálů, které byly produkovány pro Netflix, se pomalinku začaly objevovat některé postavy v Marvelovském filmovém universu. 

SOUVISEJÍCÍ: V SERIÁLU IRONHEART ZŘEJMĚ UVIDÍME MAGICKÉHO PADOUCHA

Ve Spider-Man: Bez domova (2021) to byl Matt Murdock/Daredevil (Charlie Cox), v seriálu Hawkeye pak Vincent D'Onofrio jako Wilson Fisk/Kingpin. A počítá se, že Daredevil bude k vidění v dalších projektech s tím, že později dostane vlastní sérii. 

Očekávat ho (společně s Kingpinem) máme například v seriálu Echo a nyní se objevily zprávy, že právě v něm vyhledá pomoc Jessicy Jones (Krysten Ritter). Není zatím jasné proč, ale je to rozhodně dobrá zpráva, protože Jessica byla fajn. 

Pokud jde o další postavy, tak zatím není jasné, jak to s nimi bude, tedy až na Iron Fista. Respektive se zdá, že jeho představitel Finn Jones nebude požádán, aby se vrátil. Tvrdí to Derek Cornell, který obvykle přináší pravdivé zprávy. 

Nakonec to není překvapením, seriál Iron Fist nebyl úplně oceňovaný, objevily se zvěsti o tom, že se s Finnem těžce spolupracovalo a navíc v komiksu je Iron Fist asijského původu, takže se dá tušit, že to bude chtít Marvel respektovat a představí novou verzi. 

Seriál Echo bude k vidění v příštím roce.

Zdroj: THRTwitter, Netflix/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat