Ironheart: Padouch v chystané marvelovské série bude (doslova) magický

 


Je to trochu nečekané.

Marvel pro Disney+ chystá slušnou řádku seriálů a to včetně Ironheart, kde bude hlavní hrdinkou Riri Williams (Dominique Thorne), nadaná studentka, jejíž talent zaujal v komiksu i Tonyho Starka, který si ji vzal pod svá křídla.

Hood (zdroj: Marvel Comics)

O seriálu toho zatím příliš nevíme, ale nyní se objevila (zatím nepotvrzená) zpráva, kdo by mohl být padouchem a je to překvapení. Konkrétně je řeč o postavě známé jako Hood. 

A proč je to překvapivé? Protože Parker Robbins alias Hood je v komiksu někdo, kdo se zabývá magií. Zřejmě tak můžeme očekávat, že se na obrazovce střetnou kouzla a technika. 

I když, možná tomu bude trochu jinak. Původně sice Hood sázel na různé magické artefakty, jako například Stones of Norn, které mu pomohl získat Loki a poskytovaly mu plejádu různých schopností, nebo magické boty a plášť, díky čemuž mohl létat a být neviditelným či se teleportovat. Dokonce chvíli disponoval Kameny nekonečna. 

Aktuálně ale operuje s vybavením záporáckých organizací HYDRA a A.I.M., jejichž technologie kombinuje s magií. Je tak možné, že seriáloví tvůrci budou ignorovat magické schopnosti a zaměří se jen na technologii. To zatím není jasné. Ale ať tak, nebo tak, v komiksu Hood není typickým protivníkem Ironheart.

Mimochodem, byť se její seriál očekává v roce 2023, nebo dokonce 2024, Ironheart se představí už v Black Panther: Wakanda nechť žije (premiéra 10. 11. 2022).

Zdroj: KC Walsh, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat