Tvůrci Avengers předpokládají, že si na projekt X-Men ještě počkáme

 


Bratři Russoovi nejsou v tomto ohledu příliš optimističtí. 

Od doby, kdy se společnost Fox stala součástí firmy Disney (která vlastní i Marvel) se čeká na to, kdy se vrátí legendární mutanti X-Meni. První vlaštovkou se stal Profesor X (Patrick Stewart) v Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022), ale zdá se, že to bylo na delší dobu naposledy. Alespoň si to myslí bratři Russovi, kteří stojí za několika nejúspěšnějšími marvelovkami. Joe Russo poznamenal:

SOUVISEJÍCÍ: JE TOHLE NOVÝ WOLVERINE?

"Šlo o jeden z mých nejoblíbenějších komiksů, když jsem vyrůstal - Wolverine. Jednou z mých nejcennějších věcí je Incredible Hulk 181, ve kterém se poprvé objevil Wolverine. Je to důležitá součástí mé komiksové sbírky. Wolverine je samozřejmě pro X-Meny nesmírně důležitý, takže by šlo o zábavný projekt, na kterém pracovat a najít nové způsoby jak k tomu přistupovat. Ale myslím si, že jde o něco, co Kevin (Kevin Feige, kreativní prezident Marvelu, pozn. redakce) pravděpodobně a pochopitelně odložil, aby v tomto světě byly představeny nové postavy a pak se k tomu vrátí, až bude připraven."

Samozřejmě je tu možnost, že Russo nemá přístup ke všem informacím a Marvel už přesně ví, co si počít s X-Meny, ale zatím jsme se nedočkali velkého množství konkrétních (potvrzených) zpráv, které by to naznačovaly. 

Zdroj: AP Entertainment, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat