Bude z něj nový Wolverine? Taron Egerton jednal s Marvelem

 


Je jedním z favoritů fanoušků. 

Čas od času se sice spekuluje o tom, že by se Hugh Jackman mohl zopakovat roli Wolverina, ale i kdyby to byla pravda, jistě by nešlo o dlouhodobou záležitost. A ano, nikdo nenahradí Hugha, ovšem Wolverine se prostě vrátí, nedá se předpokládat, že zůstane do konce věků rolí jednoho herce. 

SOUVISEJÍCÍ: DALŠÍM FANOUVŠKOVÝM FAVORITEM NA ROLI WOLVERINA JE PŘEDSTAVITEL HOMELANDERA

Vynořují se tak různá jména, která by podle fandů byla skvělými kandidáty na tuhle postavu a jedním z nich je Taron Egerton (který je i jedním z mých favoritů). Jde o herce, který má charisma, talent, fyzičku a dokonce ho Hugh "schválil" jako svého nástupce (zahráli si spolu ve filmu Orel Eddie). Kromě toho má zkušenosti s komiksovým žánrem, ztvárnil hlavní roli ve filmové sérii Kingsman. 

Bezesporu by byl tak vhodnou volbou na Wolverina a možná se jím stane. Sám herec totiž odhalil, že měl jednání s Marvelem, kterého se účastnil i kreativní prezident společnosti Kevin Feige. Bohužel neprozradil, čeho konkrétně se schůzka týkala, samozřejmě je tu možnost, že se jednalo o jiné roli, ale z minulosti víme, že Marvel v případě castingu občas naslouchá fandům a nezbývá než doufat, že tomu tak bylo i tentokrát. 

Zdroj: The New York Times, Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat