Opravdu bude Spielberg režírovat Fantastickou čtyřku? Reeves chce být Batmanem. A jak by Cavill vypadal jako Cyclops z X-Menů?


 Komiksové střípky.

Marvel chystá film Fantastická čtyřka, který měl režírovat Jon Watts. Ovšem, ten se nedávno rozhodl od projektu odstoupit a tak, když začala kolovat informace, že Marvel chce najmout na tuhle práci Stevena Spielberga, znělo to sice "příliš dobře, aby to byla pravda", ovšem úplně neuvěřitelné to také nebylo. 

SOUVISEJÍCÍ: CO BYLO V POTITULKOVÝCH SCÉNÁCH ČTVRTÉHO THORA

Jak to tedy je? Je tu možnost, že by se Marvelu povedl podobný excelentní úlovek? Bohužel zřejmě ne. Nebo ne v současné chvíli. Nicméně, podle dostupných informací opravdu existovala snaha Marvelu oscarového režiséra získat, ovšem podle všeho ten o to nemá zájem, takže ruka v rukávu neskončila. 

Samozřejmě se situace může změnit, ale aktuálně to nevypadá, že by se za kameru v případě Fantastické čtyřky Steven Spielberg postavil.

Temný rytíř Keanu Reeves

Keanu Reeves se měl v minulosti objevit v Captain Marvel (2019), ale to nevyšlo. Mluví se ale o tom, že se Marvel dál snaží navázat s ním spolupráci. Pokud by si ale herec mohl vybrat, rád by si zahrál komiksového hrdinu od konkurence, tedy DC. Konkrétně Batmana:

"Vždy to byl můj sen, ale Pattinson to nyní trefil a dělá to skvěle, takže možná někdy jindy. Možná, pokud by potřebovali staršího Batmana."

Keanu si ale Batmana zahraje, respektive ho namluví v animovaném filmu DC Liga supermazlíčku (premiéra 28. 7. 2022)

Henry Cavill jako člen X-Menů

Henry Cavill je samozřejmě tím, kdo se stal velmi oblíbeným filmovým Supermanem, ale plno lidí by ho rádo vidělo i u Marvelu. Zatím nemáme potvrzeno, jestli je něco konkrétního v jednání, ale fandové si ho představují jako různé marvelovské postavy. Mezi nimi ale není zrovna často význačný člen X-Menů Cyclops, ovšem nyní se objevil fanouškovský art, který ho právě jako tohoto superhrdinu prezentuje. 

Zdroj: Twitter, Extra, Warner Bros./DC Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat