Je připravena si zašpásovat, reaguje představitelka Valkýry na zvěsti, že vytvoří pár s Captain Marvel

 


Tessa Thompson promluvila o milostném životě rázné bojovnice.

Už v případě filmu Thor: Ragnarok (2017) měla být ukázána scéna, která by dala vědět, že Valkýra (Tessa Thompson) preferuje stejné pohlaví. Nakonec jsme se ale nedočkali. Stejně tak bylo naznačováno, že jejímu osobnímu životu bude věnováno víc pozornosti v Thor: Láska jako hrom (2022), ale podle všeho ani to úplně neplatí. 

SOUVISEJÍCÍ: PODLE TESSY THOMPSON BYLO NATÁČENÍ ČTVRTÉHO THORA (ZÁMĚRNÝM) CHAOSEM

Tesse to příliš nevadí, protože nechce, aby byla postava definována jen svou sexualitou (jen pro info, herečka sama je bisexuální), ale spekuluje se o tom, že v budoucnu by se měla Valkýra dát dohromady s Captain Marvel (Brie Larson). Co na to říká Tessa?

"... je tu spousta neuvěřitelných mužů, žen a bytostí z jiných světů, pokud jde o MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce) a určitě kanonické postavy, které se mohou stát součástí MCU. Takže v moři je plno ryb. Je single. Je připravena si užít. A miluji, stejně jako v komiksu, Carol a já... Brie Larson je má dobrá kamarádka a miluji s ní trávit čas. Takže by mi něco takového rozhodně nevadilo."

V komiksu je Valkýra bisexuální, ovšem Carol Danvers ne (nicméně jiná Captain Marvel Phyla-Vell je lesbička). Ale s ohledem na to, že tvůrci údajně hledají způsob, jak udělat Carol sympatičtější a Valkýra je skvělá a oblíbená postava, by nebylo překvapením, pokud by se z ní a Carol stal pár. Zatím jsou to ale jen spekulace a není jasné, co Marvel plánuje.

Zdroj: Pink Villa, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat