Doctor Strange 2: Jaký měl vliv Iron Man na svět, ve kterém působili Illumináti?

 


To prozradil producent Richie Palmer.

Spekulovalo se o tom, že se v Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) objeví Tony Stark/Iron Man a to jako člen skupiny Illuminati. Věřilo se, že ho ztvární Tom Cruise, který byl původně kandidátem na roli Tonyho Starka, než ji získal Robert Downey Jr.

SOUVISEJÍCÍ: VE DRUHÉM DOCTORU STRANGEOVI MĚL BÝT K VIDĚNÍ DALŠÍ THORŮV BRATR

Nakonec jsme se Tonyho nedočkali, ale přesto byla ve filmu jeho stopa. Jaká? To vysvětlil producent Richie Palmer, který promluvilo světu Earth-838, kde jsme se s Illumináty setkali:

"...ale v tomto světě se zdá, že Ultron funguje způsobem, jakým Tony Stark zamýšlel v Age of Ultron. 'Brnění kolem celého světa,' Tony se snažil, aby Avengers v Age of Ultron odešli na odpočinek. Tak si představte, že by v dané době působila Wanda... V tomto světě Tony přišel na to, jak zvládnout Ultrona a fungovalo to a on na to, 'Hej, kdo chce jít domů a odejít na odpočinek, může.' A Illumináti začali fungovat ve stínech, tahali za nitky, ale myslím si, že svým způsobem to byl o trochu lepší svět a Wanda měla šanci žít život, který si zasloužila. My jako publikum ale nevíme, kdo je otcem těchto dětí v tomto vesmíru."

Jak asi víte, původním plánem Tonyho bylo, aby armáda mechanických bytostí ovládaných umělou inteligencí byla finální defenzivní silou, ale zvrtlo se to. Tedy v našem světě Earth-616, v Earth-838 to vyšlo. Ale i tak očividně nebyl tenhle vesmír v bezpečí...

Zdroj: Empire, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat