Henry Cavill je Supermanem naší generace, vzkazuje Rock

Dwayne Johnson chválí kolegu. 

Když bylo oznámeno, že se novým Supermanem stane Henry Cavill, ne všichni z toho byli nadšení, ale po premiéře Muže z oceli (2013) se z Cavilla stal miláček publika. Bohužel, následně tvůrci se Supermanem nenakládali vždy úplně ideálně a nakonec to vypadalo, že už se Henry nevrátí. 

SOUVISEJÍCÍ: HENRY CAVILL PRÝ NEMÁ ZÁJEM STÁT SE ZNOVU SUPERMANEM

Poté, co se sloučily společnosti Warner Bros. a Discovery se ale zdálo, že by se mohl přece jen Supermanem znovu stát a dokonce se spekulovalo, že to sám herec oznámí na Comic-Conu, k čemuž ale bohužel nedošlo a dokonce se začalo mluvit o tom, že sám herec nemá zájem o návrat do role. 

Těžko tak říct, jestli si znovu navlékne kápi, ale nyní se k jeho Supermanovi vyjádřil Dwayne "Rock" Johnson, který se brzy představí jako DC antihrdina Black Adam. Premiéra jeho sólovky je naplánována na 20. 10. 2022.

Dwayne si o Henrym myslí následující:

"Řeknu tohle. Řeknu, že je Henry můj kamarád a je to fenomenální Superman. Je to fenomenální Superman a Henry je Supermanem naší generace a to říkám s respektem k Supermanům z minulosti. Pokaždé, když ho vidím, dáme si tequilu a já pronesu, 'Tenhle chlapík je Superman.' Můj dlouholetý pracovní partner Dany Garcia je oddaným propagátorem Henryho Cavilla a jeho kariéry velmi velmi velmi dlouhou dobu."

Jak bylo řečeno, zatím není jisté, jak to bude dál, ale upřímně, čím více času uplyne, tím méně je pravděpodobné, že se Henry vrátí. Ale naděje umírá poslední.

Zdroj: CB, DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat