Fotka ze společného projektu Normana Reeduse a Keanu Reevese. A spin-off ke Stranger Things bude úplně jiný


 Seriálové střípky.

Norman Reedus a Keanu Reeves patří mezi největší miláčky diváků a určitě se tak najde dost lidí, kteří by je rádi viděli spolupracovat na nějakém projektu. A tohle přání se jim splní, protože zmíněné duo bude k vidění v jedné z chystaných epizod pořadu Ride with Norman Reedus. Právě z jejího natáčení pochází následující snímek.


Nedávno skončila čtvrtá řada Stranger Things, která si vede skvěle a dočkáme se ještě páté, ale ta bude podle všeho poslední bez ohledu na to, že zájem o seriál neklesá, ba právě naopak. Nicméně se mluví o tom, že by mohl vzniknout spin-off. Ovšem, pokud k tomu dojde, pak podle tvůrců Stranger Things bratří Dufferových máme očekávat něco úplně jiného než je původní projekt:

SOUVISEJÍCÍ: PŘEDSTAVITELKA ELEVEN ZE STRANGER THINGS BY SE MOHLA STÁT SOUČÁSTÍ UNIVERSA STAR WARS

"Četl jsem spekulace, že to bude spin-off o Eleven, že to bude spin-off o Steveovi a Dustinovi nebo něco podobného. To pro nás není zajímavé, protože už jsme to všechno udělali. Strávili jsme ani nevíme kolik hodin tím, že jsme se tomu věnovali. Takže to bude velmi odlišné... Nejdůležitějším spojením bude cit pro vyprávění příběhu. Příběh, který bude propojen se světem Stranger Things, ale popravdě je to víc o tom, jak odvyprávíme příběh."

Jak bylo řečeno, spin-off oficiálně nebyl schválen, ale bylo by překvapením, pokud by k tomu, s ohledem na úspěch Stranger Things, nedošlo.


Zdroj: Happy Sad Confused, Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat