Fandové se hádají, jestli je Shuri vhodným kandidátem na Black Panthera


 Proč?

V roce 2020 bohužel zemřel představitel Black Panthera Chadwick Boseman, ale bylo prozrazeno, že Black Panther se bude v Marvelovském filmovém universu objevovat dál. Nepůjde ale o T'Challu, Marvel dal jasně vědět, že tuhle roli přeobsazovat nehodlá a stejně tak nevsadí na digitální triky, tím pádem bylo jasné, že se kostýmu Black Panthera ujme někdo jiný. 

SOUVISEJÍCÍ: DRUHÝ BLACK PANTHER NEBUDE JAKO JEDNIČKA, UPOZORŇUJE HEREC

Jako nejlogičtější volba zní T'Challova sestra Shuri (Letitia Wright), zní velmi pravděpodobně, že to bude ona, ovšem v jejím případě nejsou všichni přesvědčeni, že je to ideální kandidátka. Na internetu začali diskutovat o tom, zda je právě ona "ta pravá". 

Jedna strana tvrdí, že jsme neviděli indicie toho, že by si prošla intenzivním bojovým tréninkem, zúčastnila se několika akčních scén a vsázela na své technologické vychytávky, ovšem, když došlo na fyzický střet, bylo patrné, že není v tomto ohledu zdatná a bylo by lepší, pokud by se zaměřil na využití svého technického génia a roli Black Panthera by přenechala někomu jinému.

Druhá strana zase tvrdí, že ani v případě T'Chally jsme nebyli svědky jeho výcviku, ale je pravděpodobné, že všichni členové královské rodiny nějakým procházejí, tím pádem i Shuri (byť očividně není v tomto ohledu stejně zdatná jako její starší sourozenec). A dokonce někteří upozorňují na to, že je divné, že v případě T'Chally nevadí, že nebyl ukázán jeho trénink, ale v případě Shuri ano. 

Upřímně, to, že by se z Shuri stala zdatná válečnice by se dalo vysvětlil různými způsoby, působí to trochu jako zbytečný detail, který řešit, ale uvidíme, jak s tím naloží filmaři a jestli to vůbec bude Shuri, kdo se ujme role Black Panthera. 

Premiéra filmu Black Panther: Wakanda nechť žije je naplánována na 10. 11. 2022.

Zdroj: The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat