David Harbour se obrátil na představitele Green Lanterna poté, co propadl jeho film Hellboy

 


David zavolal Ryanu Reynoldsovi.

Dlouhé roky volali fandové po třetím filmu Hellboy. A dočkali se ho, ovšem nešlo o právoplatné pokračování původních dvou (povedených) projektů, ovšem o reboot, kde se poprvé hlavní role ujal David Harbour

SOUVISEJÍCÍ: CO PODLE PŘEDSTAVITELE HLAVNÍ ROLE STOJÍ ZA NEÚSPĚCHEM TŘETÍHO FILMU HELLBOY?

A nedopadlo to dobře, recenze nechválily a celosvětové tržby byly pouze 55,1 milionů dolarů při rozpočtu 50 milionů dolarů. Jinak řečeno, šlo o propadák. To samozřejmě Davida nepotěšilo a tak se rozhodl zavolat někomu, kdo má podobné zkušenosti. Řeč je o Ryanu Reynoldstovi, jehož Green Lantern (2011) příliš parády také nenadělal:

"Trochu ho znám. Zavolal jsem mu a říkám něco jako, 'Hej chlape, něco potřebuji vědět. Vzpomínáš na Green Lanterna? Byl to pro tebe velký propadák. Jaké to bylo, protože já myslím, že procházím tím samým. Budu v pohodě? Zvládnu to?"

David neprozradil, co přesně mu Ryan řekl, ale poznamenal, že byl milý. A pokud jde o kariéru Harboura, tak neutrpěla. Zahrál si v Black Widow (2021), která rozhodně nebyla nejhorší marvelovkou, jak se někteří snaží tvrdit, plus nedávno skončila čtvrtá řada kultovních Stranger Things a v plánu je i pátá a finální, takže Davidova kariéra rozhodně pokračuje a to ve velkém. 

Zdroj: GQ, Lionsgate (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat