Role Kapitána Ameriky už není má, prohlásil Chris Evans


 Proč?

Chris Evans se sice s rolí Stevea Rogerse/Kapitána Ameriky rozloučil, ale samozřejmě se čas od času řeší to, zda by se nemohl vrátit. A byť to herec úplně nevylučuje, tak se do toho ani nežene. Proč? Tady je jeho odpověď:

SOUVISEJÍCÍ: CHRIS EVANS BY BYL SKVĚLÝM WOLVERINEM, MYSLÍ SI REŽISÉR JEHO FILMŮ

"Chci říct, že to byla neuvěřitelná jízda, tahle postava je mi skutečně drahá a jsem vůči ní velmi ochranitelský. Pokud jde o návrat do téhle role, pravdou je, že už dál není má. Nyní patří Anthonymu Mackie. Takže i kdyby tu byla jiná verze a to ne Kapitána Ameriky, ale Stevea Rogerse, i tak by to působilo... Byl bych velmi opatrný a to prostě proto, že miluji tuhle profesionální kapitolu mého života. Zbožňuji to, čeho tyhle filmy dosáhly a vrátit se k tomu a případně mít zvláštní přídavek k tomuto odkazu by mohlo být zneklidňující, pokud by to nevyšlo. Byl by tak potřeba téměř bezchybný recept a to zřejmě není pravděpodobné."

Sice byla tahle role určitě velmi dobře finančně ohodnocena, ale i tak herec váhá s návratem, protože ji má natolik rád, že nechce riskovat "pošlapání" její pověsti. Samozřejmě to neznamená, že by se nemohl vrátit, ale opravdu jen v případě, pokud by to dávalo smysl. 

Zdroj: D23 Podcast, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů:

  1. Klidně bych ho viděl v miltivesmiru jako Kapitána Sovieta 😁

    OdpovědětVymazat