Joker 2: Ne, to není vtip, film by měl být muzikálem a Harley Quinn by si mohla zahrát Lady Gaga

Není to apríl.

Přestože to dlouho nebylo jasné, nakonec se dočkáme druhého dílu filmu Joker (2019) a to opět v režii Todda Phillipse. A zdá se, že půjde o velmi bizarní záležitost, protože aktuálně vyšlo najevo, že by se mělo jednat o muzikálový film. 

Ano, čtete dobře, zdá se, že půjde o muzikál, takže by asi bylo na místě, aby herci alespoň trochu zvládali zpěv. Tím pádem vás asi nezaskočí informace, že o roli Harley Quinn údajně jedná Lady Gaga

To je možná jméno, které některé zaskočí, ale Lady Gaga se rozhodně nedá upřít, že umí zpívat a v posledních letech několikrát dokázala, že zvládá i hraní. Navíc, jak víme, film(y) Joker jsou odděleny od ostatních DC filmů a jdou si svou vlastní cestou, takže nebude problémem to, že budou existovat dvě hrané Harley (jedna v podání Margot Robbie a druhá ztvárněná Lady Gaga). 

Upřímně řečeno jsem si původně myslel, že je to vtip, druhý Joker jako muzikál, ale zřejmě ne a rozhodně to bude zajímavé a něco, co se nevidí každý den. Něco mi říká, že to bude onen případ, kdy budou diváci nadšení, nebo naopak budou mít dojem, že tohle je prostě "příliš ujeté". Tedy, pokud se neukáže, že si z nás tvůrci utahovali a Joker muzikálem nebude. 

Zdroj: THR, Universal Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat