Obrázek ukazují démonickou Scarlet Witch. A Ms. Marvel složí poctu Black Widow


 Komiksové střípky.

Kamala Khan / Ms. Marvel je v komiksu velkou fanynkou Avengers a to bude platit i pro seriálovou verzi. V té budou samozřejmě odkazy na různé členy nejmocnějších hrdinů světa a to včetně jediné zakládající ženské členky Avengers Natashy Romanoff / Black Widow (Scarlett Johansson). 

SOUVISEJÍCÍ: PRVNÍ NÁZORY NA MS. MARVEL JSOU NADŠENÉ

Představitelka Ms. Marvel Iman Vellani prozradila, jakým způsobem bude seriál na Black Widow odkazovat:

"Trénuji svou superhrdinskou pózu zhruba od doby, kdy mi bylo deset... Chtěl jsem jen zůstat dostatečně flexibilní, abych mohla dělat vlastní kaskadérské triky. Mám tu nejlepší dublérku. Takže jsme se snažili společně přijít na to, jaký bude bojový styl Kamaly. Víte, ona není bojovník, je to šestnáctileté dítě ze střední školy. Takže to bylo hodně o tom, 'Dobře, mohla by pravděpodobně napodobovat vše, co vidí.' Proto jsme zahrnuli spoustu póz Black Widow a pózy Brie Larson jako ikonické Captain Marvel. Takže ano, máme tam hromadu zábavných věcí."

První názory na seriál jsou velmi pochvalné, takže se zdá, že je tam skutečně hodně zábavných věcí, které si užijí děti i dospělí. Premiéra je naplánována na 8. 6. 2022.

Démonická Scarlet Witch

Ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) poměřila síly Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) s Profesorem X (Patrick Stewartem) v psychickém světě a byl to děsivý okamžik. Nyní se objevil conceptart tohoto momentu a není o nic méně děsivý než v hrané podobě.


Zdroj: Reddit, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat