Thor 4 má rekord, ale moc příjemný není. A Sam Raimi se nebrání natočení filmu Spider-Man 4


 Komiksové střípky.

A je to oficiální, Thor: Láska jako hrom/Thor: Love and Thunder je oficiálně marvelovkou, u které je nejkratší časový úsek mezi prvním trailerem a premiérou. 

Původně tento (pro fandy) nepříjemný rekord držel Neuvěřitelný Hulk (2008) s 93 dny mezi trailerem a premiérou, ale čtvrtý Thor to nyní překonal. Americká premiéra je naplánována na 8. 7. 2022, tím pádem v době psaní článku zbývalo do premiéry 92 dnů. 

Průměrný rozestup mezi první upoutávkou a premiérou je u marvelovek 169 dnů, takže Thor: Láska jako hrom už je daleko za touto hranicí a zatím není jasné, kdy se dočkáme traileru. 

Fandové volají po čtvrtém Spider-Manovi

Poté, co se Tobey Maguire vrátil jako Spider-Man v Spider-Man: Bez domova (2021) a poté, co se Sam Raimi ujal režie Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022) začalo silné volání po tom, aby vznikl čtvrtý sólový film Spider-Man s Maguirem v režii Raimiho. 

Ten byl v minulosti v plánu, ale k jeho realizaci nedošlo. Ovšem fandové stále doufají a s existencí Multivesmíru je to rozhodně možné, aby Sony a Marvel daly šanci několika filmovým sériím se Spider-Manem. 

Proti by nebyl ani zmíněný Raimi:

"Během natáčení Doctora Strange jsem pochopil to, že je možné vše, opravdu vše, pokud jde o marvelovské universum, kdokoliv může spojit síly. Zbožňuji Tobeyho. Zbožňuji Kirsten Dunst (představitelka Mary Jane z Raimiho trilogie, pozn. redakce). Myslím si, že je možné cokoliv. Nemám příběh nebo plán. Nevím, jestli by měl aktuálně Marvel zájem. Nevím, co si o tom myslí. Neoslovil jsem je. Ale zní to skvěle. I kdyby to nebyl film Spider-Man, i kdyby šlo o jinou roli, rád bych znovu s Tobeym pracoval."

Zatím nejsou oficiální plány na čtvrtý film Spider-Man s Tobeyem, ale proslýchá se, že Marvel chce, aby se on a Andrew Garfield objevili v dalších jeho projektech, což zní také fajn.

Zdroj: The Direct, Fandango, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat