Ace Ventura 3: Jim Carrey prozradil, za jakých podmínek by byl ochoten natočit třetí díl


Jen tak do toho nepůjde. 

Filmy Ace Ventura patří k tomu nejoblíbenějšímu, co má herec Jim Carrey ve svém profesním životopisu. A není málo těch, kteří by stáli o třetí díl. Ovšem, nevypadá to moc nadějně. Žádné konkrétní zprávy o trojce nejsou a nedávno dokonce Carrey naznačil, že by mohl ukončit hereckou kariéru. Nicméně, za určitých podmínek by byl ochoten dalšího Ace Venturu natočit:

"Myslím si, že s ohledem na to, kolik uplynulo let, tak pokud nějaká upřímná osoba, režisér, autor nepřijde s úplně novým přístupem... Pokud mě osloví Chris Nolan a řekne mi, 'Chci udělat Ace Venturu více reálným a chci udělat něco zajímavějšího...,' pak bych mohl naslouchat. Ale víte, většinou po určité době už není ve vašem těle jediná buňka dané postavy, takže skončíte tak, že jen napodobujete to, co jste dělali v minulosti a chybí originální inspirace."

Jim tak nechce vstoupit potřetí do stejné řeky. A asi se nedá předpokládat, že by se o režii Ace Ventury ucházel Christopher Nolan, ale je tu šance, že by mohl projevit zájem jiný zajímavý tvůrce. Otázkou ale je, jestli více lidí stojí o oživení této série, nebo spíše doufají, že Hollywood nechá tuhle značku na pokoji.

Zdroj: E! News, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat