Představitel Moon Knighta nemá další smlouvu s Marvelem. A jakou radu mu dal Robert Downey Jr.


 Komiksové střípky.

Oscar Isaac aktuálně boduje v marvelovské sérii Moon Knight a podle recenzentů je právě sympatický herec jedním z největších kladů. Dá se tak tušit, že ho Marvel bude chtít využít i v dalších projektech, ale to zatím nemá společnost smluvně zajištěno. 

SOUVISEJÍCÍ: PRVNÍ NÁZORY NA MOON KNIGHTA HLAVNĚ CHVÁLÍ

V minulosti Marvel naznačil, že změní své zvyky a nebude s herci uzavírat smlouvy na několik let a Oscar je jedním z příkladů, že to společnost myslela vážně. Herec se nechal slyšet:

"Slyšel jsem o zlatých poutech (jedná se o nástroje, které firma používá k tomu, aby si udržela zaměstnance, pozn. redakce). Bylo to něco, k čemu jsem se stavěl zdrženlivě. A naštěstí jsme se všichni shodli, že se budeme [aktuálně] soustředit [na seriál]. Tak to prostě je. A pokud je tu nějaká budoucnost, myslím si, že to záleží na tom, zda se to lidem líbí, zda lidé chtějí vidět víc a zda najdeme příběh, který bude stát za to."

Zatím jsou recenze veskrze pozitivní, takže je tu šance na pokračování. Mimochodem, Oscar prozradil, že ještě předtím, než se stal součástí Marvelu, požádal o radu představitele Iron Mana Roberta Downeyho Jr.:

"Mluvil jsem docela často s Robertem Downeyem Jr. Mluvil jsem s ním hodně. Tím je míněno, že je můj kamarád, takže jsem s ním o tom mluvil, o tom jaký to dává smysl a jak vypadá daný proces. A on byl samozřejmě skvělým člověkem, se kterým o tom mluvil. A také byl pro mě největší inspirací, protože i dnes je první Iron Man opravdu skvělý. Myslím, že skutečně řekl, že Kevin Feige (kreativní šéf Marvel Studios, pozn. redakce) je génius a je [skvělý] spolupracovník a není důvod se bát za ním přijít a sdělit mu své nápady a myšlenky a nedržet se zpátky."

Je hezké vědět, že se Feige nebrání novým nápadům a naslouchá hercům. Jiná filmová studia by se měla inspirovat.

Zdroj: Variety, Extra, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat